Antalya Rent a car

Araç Kiralama Avantajları

tarafından Şubat 20, 2020

Araç sahibi olmak bir açıdan özenecek bir durum olsa da, kiralık oto tercihinin de pek çok artısı bulunmaktadır. Tüketici kiralık talebiyle acentanın kapısını gittiğinde konfor, yakıt tüketiminde tasarruf ve üst model seçeneklerini anında yerine getirilmektedir. Bu durumda ihtiyacı çerçevesinde kısa veya uzun süreli olarak kiralama tercihiyse kendisine kalmaktadır.

Aracın sigortası, bakımı, vergileri, kaskosu ve bandrolüyle uğraşmadığı gibi arıza olduğundaysa  acil servis olanağından yararlanarak yeni araç talebinde de bulunabilmektedir. Yol yardımı, müşteri ayrıcalıkları ve çeşitli promosyonlardan da yararlanmak tabi ki söz konusu ayrıca.

Araç kiralama diğer taraftan ekonomik fiyatlarla da gerçekleşmektedir. Kısa süreli kiralamanın tersine uzun dönem kiralamanın avantajları daha geniş bir biçimde yer alırken, bireyler kadar kurumsal firmalar da tercihlerini oto kiralama bir seçenekten yana kullanarak hem gider kalemlerinde faydalı oranda düşüş sağlamaktadır hem de ekonomik kullanımın yanı sıra lüks araç sınıfında da beklentilerine kolayca karşılık bulabilmektedir. Araç sahibi olunması halinde MTV’nin direk olarak giderden düşülmesi söz konusu değilken, kiralama sonucu vergiden düşme avantajı da bir başka tercih için sebep oluşturuyor.

Özellikle sıfır kilometre araç kiralamak isteyenler, kısa tatil zamanlı yoğun taleplerin yaşandığı günlere oto kiralamayı düşünülüyor ise, hem daha ekonomik fiyata sahip olmak hem de araç bulamama sorunu yaşamamak için en az bir ay önceden rezervasyon yaptırmalarında faydalı olduğunu unutmamayınız

ETİKETLER
İLGİLİ YAZILAR

YORUM YAP

Hemen Araç Kirala

Telefon: +90 242 312 03 07

Adres: Wings Antalya Rent a CarGüzelyurt Mah. Şirinevler Cad. No:27/BHavalimanı/ANTALYA/TURKIYE

Son Yorumlar